fbpx

Fortryllende fløyte

Bach med Barthold Kuijken og Oslo Circles

Det hører til de sjeldenheter at Larvik får besøk av en så betydelig musiker som Barthold Kuijken. Den belgiske fløytemesteren har reist over hele verden i løpet av sin lange karriere, og har virkelig vært med og formet måten barokkmusikk spilles i dag. I kveld, i Herregårdens nydelige festsal, fremfører han velkjente verker av Bach sammen med tidligmusikkensemblet Oslo Circles. Bl.a. vil publikum få høre Bachs Suite nr 2, med den kjente satsen «Badinerie» – satstittelen er fransk for «spøk».

Pretalk med Barthold Kuijken fra kl. 17.30.

NB! Ønsker du å oppleve både konserten «Fortryllende fløyte» og Musikkmåltid? Vi har en spesialpris for begge arrangementer samtidig, se separat arrangement. Frist for å kjøpe denne billetten er fredag 23.09.

Program:
J.S. Bach: Triosonate i G-Dur, BWV 1038
J.S. Bach: Sonate i a-moll for solofløyte, BWV 1013
J.S. Bach: fra Die Kunst der Fuge, BWV 1080: Contrapunctus nr 1 & 4 og Canon alla duodecima
J.S. Bach: Suite nr 2 i h-moll, BWV 1067

Hvor
Herregården

Når
30. sept. kl. 17.30

Pris
50,- til 295,-

Du vil kanskje også like…

Kunsten i barokken

Pensjonistuniversitetet ønsker å bidra til Larvik Barokk ved å tilby et foredrag om kunsten i barokken med Kristine T.G. Hardeberg – forfatter, kunsthistoriker og formidler.

Les mer

Musikkmåltid på Tollerodden

«Team Tollerodden» inviterer til nok et spennende musikkmåltid med treretters meny. I år inspireres vi av Mozart og det østerrikske spiskammer. Med de vakreste Wienertoner og utsøkte

Les mer